THE GLOBAL PRIVACY MANAGEMENT SOLUTION

PrivacyPerfect biedt een unieke en krachtige oplossing voor organisaties met meerdere entiteiten in meerdere landen wereldwijd. Het dekt alle lokale wettelijke privacyvereisten, inclusief de noodzaak om verschillende richtsnoeren in verschillende rechtsgebieden te volgen. Deze wereldwijde privacy management oplossing biedt duidelijke inzichten en rapportage mogelijkheden voor de holding en een consistent, maar ook efficiënt en gecentraliseerd privacy management oplossing voor de hele organisatie. Deze oplossing heeft een gebruikersinterface die in verschillende talen wordt geleverd om uw wereldwijde oplossing per land/regio op maat te maken.

 

Data Management

Gestandaardiseerde processen en technologie
Toegang tot de volledige gegevensprivacy- en beschermingsstack

De Global Privacy Management Solution helpt om privacycompliance voor organisaties met meerdere entiteiten zo eenvoudig, beheersbaar en kostenefficiënt mogelijk te maken. Alle gegevensbeschermingsactiviteiten, d.w.z. verwerkingen, DPIA en TIA, datalekregisters, leveranciersrisicobeheer, verzoeken van betrokkenen, enz., beginnen op één plaats - in PrivacyPerfect.

Data mapping and inventory

Controle op alle niveaus
Gemakkelijkste manier om 'te weten' en 'te tonen'

De Global Privacy Management Solution biedt een uitgebreid overzicht van alle administraties - indien nodig in de lokale taal per land of regio. Dit geeft duidelijke controle voor de moedermaatschappij en ondersteunt de naadloze samenwerking tussen dochter entiteiten in één juridische groep of bedrijfsstructuur. Het geeft u stevig controle over elke privacy administratie.

Holding demo Japanese

Lokale taal
Beschikbare talen

Bij PrivacyPerfect begrijpen we dat het beter werkt om privacykwesties in uw eigen taal af te handelen. Onze oplossing is daarom beschikbaar in het Engels, Nederlands, Duits, Frans, Spaans, Japans, Chinees Mandarijn, Taiwanees Mandarijn en Portugees. Elke andere taal kan snel en eenvoudig worden toegevoegd. 

Jurisdictions

Echt wereldwijd
Beschikbare jurisdicties

General Data Protection Regulation (GDPR), California Consumer Privacy Act (CCPA), Japan Act on the Protection of Personal Information (APPI), China Personal Information Protection Law (PIPL), Taiwan Personal Data Protection Act (PDPA), India Personal Data Protection Bill (PDPB), Singapore Personal Data Protection Act (PDPA), Brazil General Data Protection Law (LGPD), Mexico Personal Data Protection Law (PDPL).

Belangrijk om te weten is dat we binnen enkele weken nieuwe jurisdicties kunnen toevoegen, in de lokale taal.

Waar wilt u nu heen?

TarievenTerug naar productpagina