Home

Privacy beleid

Privacy Statement PrivacyAgent B.V.

Laatst bewerkt: 13 augustus, 2018

Welkom op www.privacyperfect.com. Deze website wordt aangeboden door PrivacyPerfect.

Dit privacy statement heeft als doel u te informeren over de verwerking van persoonsgegevens via www.privacyperfect.com (‘Website’) door PrivacyAgent (‘PrivacyAgent’, ‘Wij’). De verwerking van persoonsgegevens via deze website gebeurt in overeenstemming met de Europese wetgeving inzake gegevensbescherming. Dit statement kan worden bijgewerkt. Wij adviseren u daarom om dit statement regelmatig te controleren.
 

Wie zijn wij?+

PrivacyPerfect is een geregistreerd handelsmerk van:

PrivacyAgent B.V.
Blaak 34
3011 TA Rotterdam
Nederland

Welke informatie verzamelen we?+

PrivacyAgent verzamelt persoonsgegevens via deze website om u een webinar aan te bieden en uw verzoeken te behandelen. Wij bieden cookies aan om uw gebruikerservaring te verbeteren en de effectiviteit van de website te meten. U kunt hierover meer lezen in de Cookiesectie.

U een webinar aanbieden

Wanneer u een whitepaper of een guide downloadt, bieden wij u een webinar aan die u gratis kunt bijwonen. Wij gebruiken uw contactgegevens om u een link naar dit webinar te sturen. Het is een eenmalige verwerkingsactiviteit.

 

We gebruiken de volgende persoonsgegevens:

  • Naam
  • E-mailadres
  • Naam van de organisatie


Uw verzoeken honoreren

Afhankelijk van de door u aangevinkte vakjes en de informatie die u heeft ingevuld via de formulieren, kunnen wij op de volgende manieren uw verzoek honoreren: Uw verzoek behandelen via het contactformulier, contact met u opnemen, onze nieuwsbrief sturen, updates sturen over onze nieuwe releases.


We gebruiken de volgende persoonsgegevens:

  • Naam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • IP-adres
  • Naam van de organisatie
  • Nieuwsbriefvoorkeur

We gebruiken MailChimp om u onze nieuwsbrief te sturen (Privacy Policy MailChimp). We gebruiken Trengo LiveChat om uw aanvraag te behandelen die is ingediend via de Trengo-widget op de website (Privacy Policy Trengo).

Welke cookies gebruiken we?+

Cookies (en soortgelijke technieken) zijn kleine tekstbestanden die op uw apparaat worden opgeslagen wanneer u onze website bezoekt

We gebruiken cookies om u onze Website gebruiksvriendelijk aan te bieden (functionele cookies):

  • De website in de juiste taal aanbieden op basis van uw locatie
  • Uw browserinformatie te gebruiken om de optimale website voor uw scherminstellingen te bieden
     

We gebruiken cookies om de effectiviteit van onze Website te analyseren en te meten (analytische cookies):

  • Om websitebezoeken te meten
  • Om de tijd te meten die een bezoeker op onze pagina's doorbrengt
  • Om onze website gebruiksvriendelijker te maken
  • Om te meten welke elementen van onze website vaak worden bezocht

Google Analytics: we gebruiken Google Analytics om uw gebruikerservaring te verbeteren. Om uw privacy te waarborgen, gebruiken wij de privacy-instellingen zoals gewenst door de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit betekent dat we een verwerkersovereenkomst met Google Analytics hebben, dat IP-adressen geanonimiseerd zijn, dat we onze gegevens niet delen met andere Google-services, en dat we geen andere Google-services gebruiken in combinatie met onze Google Analytics-cookies.

We slaan alleen de volgende cookies op na uw toestemming:

U kunt eenvoudig cookies verwijderen door uw browser te wissen.
 

Wij gebruiken cookies om u op maat gemaakte inhoud en advertenties aan te bieden op basis van uw interesses en voorkeuren (cookies voor gerichte reclame):

We slaan deze cookiecategorie alleen op als u uw toestemming heeft gegeven.

  • Om uw websitebezoek te meten en uw interesses te verzamelen
  • Om de effectiviteit van onze advertenties en aanbiedingen te volgen
  • Om browsegeschiedenis te delen op onze website met onze geselecteerde partners
  • Om diensten van derden te gebruiken om relevante advertenties weer te geven
  • Om u meer informatie te geven over producten waarvoor u eerder interesse heeft getoond

We werken met de volgende externe partijen:

Google-advertenties (DoubleClick)

U kunt eenvoudig cookies verwijderen door uw browser te wissen.

Hoe kan ik mijn rechten van betrokkenen uitoefenen?+

Als u nog vragen heeft over dit statement, stuur dan een e-mail naar info@privacyperfect.com.

Als u inzage wenst tot uw gegevens die via deze Website worden verwerkt, kunt u een verzoek per e-mail sturen naar info@privacyperfect.com. Om uw identiteit te verifiëren, verzoeken wij u vriendelijk om een fotokopie van uw identiteitsbewijs bij uw aanvraag te voegen. Zorg ervoor dat u uw foto- en BSN zwart doorhaalt.

We zullen uw verzoek zo snel mogelijk in behandeling nemen, maar uiterlijk binnen vier weken.


Deze vertaling is alleen voor referentiedoeleinden en is geen juridisch definitieve vertaling van de originele Engelse tekst. In het geval dat er een verschil ontstaat met betrekking tot de betekenis hierin prevaleert originele Engelse versie.

Zijn mijn persoonsgegevens veilig?+

Om uw persoonsgegevens veilig te houden, hebben PrivacyAgent en onze partners organisatorische en technische maatregelen getroffen om uw gegevens te beschermen tegen diefstal, verlies of elk gebruik dat niet overeenkomt met de doeleinden waarvoor de gegevens zijn verzameld.

Hoe kan ik mijn rechten van betrokkenen uitoefenen?+

Indien u vragen heeft over dit privacybeleid kunt u een e-mail sturen naar info@privacyperfect.com. Als u toegang wenst tot uw gegevens die via deze Website worden verwerkt, kunt u een verzoek per e-mail sturen naar info@privacyperfect.com. Om uw identiteit te verifiëren, verzoeken wij u vriendelijk om een fotokopie van uw identiteitsbewijs bij uw aanvraag te voegen. Zorg ervoor dat u uw foto- en BSN-nummer zwart maakt. We zullen uw verzoek zo snel mogelijk in behandeling nemen, maar uiterlijk binnen vier weken.