Free Trial

   

  THE JOB YOU DESERVE

  PrivacyPerfect is one of the leading technology companies in the field of privacy compliance software solutions. Based in Rotterdam, The Netherlands, our company flourishes by hiring top experts from all over the world, to help organizations become and remain GDPR compliant, in an easy way. 

   

  01_bold
   
  We are innovators. We build momentum. Accomplish things. Challenge ourselves. Take risks for the better. We instigate growth and progress. 
   
  BOLD. 
  02_confident

  We take initiative. Reward success. We speak-up. Openly. We embrace new ideas. Stimulate creativity. Fuel positivity.

  CONFIDENT.

  03_daring

  We put ourselves out there. We dare. Not deterred by challenges and difficulties. We take them on. Bring them on.

  DARING.

  DIVERSITY AND INCLUSION

   

  10+ NATIONALITIES

  We are proud to have colleagues from all around the world, from The Netherlands and Hungary, to India, and New Zealand. 

  FAMILY-ORIENTED

  We know that family comes first. That's why we support our colleagues with flexibility and understanding during their time with us.

  pic02

  BENEFITS

  PP_icons_BeFully

  Home office once a week

  PP_icons_SaveTime

  Pension Plan

  PP_icons_30

  Work-life balance

  PP_icons_31

  Free breakfast and snacks all day

  PP_icons_32

  Game rooms

  PP_icons_33

  Work-laptop and phone

  JOB OPENINGS


   

  CHIEF MARKETING OFFICER

  De AVG/GDPR is sinds een jaar volledig actief. Nog nooit was er binnen bedrijven zo veel aandacht voor onderwerpen als ‘privacy’ en ‘AVG compliance’. PrivacyPerfect heeft de potentie om dé Europese speler in deze dynamische markt te worden. Daarom trekt het bedrijf een Chief Marketing Officer (CMO) aan, om samen met het MT het SAAS-bedrijf naar een volgende fase te brengen.

  De CMO is onderdeel van het Leadership Team en is verantwoordelijk voor de marketingstrategie en implementatie. Op dit moment heeft PrivacyPerfect een stevige voet aan de grond in de Benelux, internationale uitbreiding is de grootste uitdaging voor de CMO.

  Nu de markt volwassen wordt, krijgt PrivacyPerfect met meer concurrenten te maken – met name van buiten Europa. Dat vraagt om een proactievere benadering van de markt. Voor veel bedrijven is PrivacyPerfect aantrekkelijk door de Europese roots en hosting, geavanceerde technologie, hoge mate van gebruiksvriendelijkheid en de aantrekkelijke prijsstelling. Het is aan de CMO om te zorgen dat deze USP’s bekend zijn bij relevante partijen.

  De scope van de CMO is breed: van positionering tot lead generation, events, contentstrategie, digitale marketing en marketing in brede zin. Daarbij is operational excellence een belangrijk thema. Op dit moment bestaat het marketingteam uit een Senior Digital Marketing Specialist en twee juniors.  Naarmate de business (internationaal) groeit ontstaat er de mogelijkheid om het team met de juiste mensen uit te breiden.

  Kandidaatprofiel

  Minimaal 8 jaar ervaring
  Waaronder in een B2B en/of SaaS omgeving
  Groei genereren in buitenlandse markten
  Strategische en digitale marketing
  Self-starter met hands-on mentaliteit

  Apply now

  01 (4)

   

  Didn't find what you are looking for? You can always submit an open application. 

   

  OPEN APPLICATION